Återbetalningspolicy


RETURPROCESS

Du har rätt att returnera din produkt, oavsett anledning, inom 14 dagar från mottagande av order. Vänligen bifoga retursedeln med i ditt paket och ange dina skäl för retur, ordernummer samt ditt namn. Returnera den oanvända varan i sitt ursprungliga Scampi-emballage, med alla hangtags och hygienskyddet fortfarande på plats.

För orders inom Sverige skickas en returetikett med i din försändelse. Denna ska fästas tydligt på utsidan av paketet när du skickar din retur. För din egen skull rekommenderar vi att du ber om kvitto när paketet lämnas in hos ditt PostNord ombud - för att kunna visa på att returen är inlämnad. För internationella orders så skickas inte någon returetikett och du som kund är själv ansvarig för returetikett samt leverans till oss, inklusive tillkommande kostnader för detta.

Vid returer tillkommer en returavgift på 59 SEK som dras av från din ordersumma vid återbetalning. Denna returkostnad är exklusive kostnader som tillkommer för kunder som står för returetikett och frakt själv, i samband med returer för internationella orders. Har vi, Scampi, levererat en felaktig produkt kommer vi att återbetala porto.

Som kund är du ansvarig för returen tills dess att den ankommer till vårt lager. Returer som inte följer vår returpolicy kommer inte att återbetalas.

RETURADRESSER:

Postnord

Scampi AB
C/o Georgsson Mail Logistic
Box 8001
501 18 Borås
Sweden

DHL / Annan

Scampi AB
C/o Georgsson Mail Logistic
Norrby Tvärgata 7-9
504 37 Borås
Sweden

BYTEN

Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.

Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

ÅTERBETALNINGAR

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Returer som inte uppfyller vår returpolicy kommer inte att återbetalas och skickas tillbaka till kunden eller bytas ut mot en butikskredit som är giltig i 12 månader. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen. Observera att om du har valt Klarna-faktura så kommer denna antingen att justeras eller återbetalas.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden en avgift för paket som ej hämtas ut i tid. Avgiften (förnärvarande 200 SEK) avser kostnad för returfrakt, expeditionsavgift och expeditionskostnad. Liggtiden hos Postnord är 7 dagar. För internationella orders, se lokala bestämmelser hos ditt ombud.

Om det uppstår en tvist som inte kan lösas så kommer Scampi AB att följa ARN: s beslut. (Allmänna reklamationsnämnden).

Vid frågor, kontaka info@scampi.se