Leverans &

Returer

Villkor

Att köpa produkter från Scampi AB du måste vara över 18 år.

Beställningar

Så snart du har lagt en order får du en orderbekräftelse via e-post. Din beställning skickas normalt samma dag eller dagen efter beroende på vilken tid på dagen beställningen gjordes. Under högsäsong kan det eventuellt ta en extra dag för din order att skickas.

Då våra badkläder tillverkas i en limiterad upplaga reserverar vi oss mot att varorna kan ta slut vid lagd order. Om en produkt skulle vara slut kommer vi omgående att meddela detta via mail.
Du har då rätt att ändra till en annan produkt av samma värde eller annullera ordern och få 100% av pengarna tillbaka.

Betalning

Du kan betala säkert med Visa / Mastercard samt faktura via Klarna Checkout. Vi använder PayPal för alla betalningar med kort vid betalning i andra currencys då SEK. Visa, Mastercard och American Express accepteras via Pay Pal.

Frakt

Alla priser är angivna exklusive fraktavgifter. Fraktkostnad läggs till på priset och skall betalas av kunden. Fraktkostnad meddelas vid beställning. Leveranstiden varierar mellan 3-13 dagar, beroende på var du bor och mängden beställningar vi har att skicka.

På ordrar över 2000 KRONOR debiteras ingen fraktavgift.

Standard leveranstid och priser:

SVERIGE ÄR 3-5 ARBETSDAGAR – 59 KR
EUROPA 7-10 ARBETSDAGAR – 150 EUR
UTANFÖR EUROPA 10-13 ARBETSDAGAR – 250 EUR

Vi använder Postnord för leveranser inom Sverige och DHL för leveranser utanför Sverige.

Observera att om du köper utanför EU, kommer du att vara ansvarig för importtullar och skatter. Tyvärr har vi ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutsäga vad de kan vara. Vi föreslår att du kontaktar ditt lokala tullkontor för ytterligare information.

Returer 

Du har rätt att returnera din produkt, oavsett anledning, inom 14 dagar från mottagande av order. Vänligen bifoga retursedeln med i ditt paket och ange dina skäl för retur, ordernummer samt ditt namn. Returnera den oanvända varan i sitt ursprungliga Scampi emballage, med alla hangtags och hygienskyddet fortfarande på plats. 

Vid retur av varor sker frakt på egen bekostnad. Men om vi har levererat en felaktig produkt kommer vi att återbetala porto.

Vänligen kom ihåg att skicka returen som rekommenderat för att kunna hålla koll på din order till att den når oss. 

Om det uppstår en tvist som inte kan lösas, Scampi AB kommer att följa ARN: s beslut. (Allmänna reklamationsnämden).

Returfrakten betalas av kunden


Postnord

Scampi AB
C/o Georgsson Mail Logistic
Box 8001
501 18 Borås
Sweden

DHL/ Annan

Scampi AB
C/o Georgsson Mail Logistic
Norrby Tvärgata 7-9
504 37 Borås
Sweden
Skötselråd

Scampis produkter är tillverkade av de finaste lycratyget som finns. Men inget polyamidtyg är helt färgäkta när det utsätts för saltvatten, sol eller klor – särskilt turkosa nyanser är känsliga. För att dina plagg ska hålla så länge som möjligt, följ skötselråden noga. Handtvätta plagget efter varje användning med ett milt tvättmedel utan blekmedel. Blötlägg inte plagget under för lång tid. Efter varje användning, skölj flera gånger och låt torka i skuggan. Vrid aldrig plagget och använd inte torktumlare. Var försiktig med solkräm eftersom den har förmågan att förstöra och missfärga tyget. Följ dessa instruktioner så kommer dina badkläder hålla livet ut!

SV
SV