Leverans &

Returer

VILLKOR

För att köpa produkter från Scampi AB måste du vara över 18 år.


BESTÄLLNINGAR

Så snart du har lagt en order får du en orderbekräftelse via e-post. Din beställning skickas normalt samma dag eller dagen efter beroende på vilken tid på dagen beställningen gjordes. Vänligen notera att det under högsäsong kan ta en extra dag för din order att skickas.

Då våra badkläder tillverkas i en limiterad upplaga reserverar vi oss mot att varorna kan ta slut vid lagd order. Om en produkt skulle vara slut kommer vi att meddela detta via mail. Du har då rätt att ändra till en annan produkt av samma värde eller annullera ordern och få 100% av pengarna tillbaka. Om du önskar att ändra något i din order ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt då din order normalt skickas samma dag.


BETALNING

Du kan betala säkert med Visa / Mastercard samt faktura via Klarna Checkout. Vi använder PayPal för alla betalningar med kort vid betalning i andra valutor än SEK. Visa, Mastercard och American Express accepteras via PayPal.

FRAKT

Alla priser är angivna exklusive fraktavgift. Fraktkostnad läggs till på priset innan betalning i kassan.


Vi använder DHL FREIGHT & DHL EXPRESS för våra leveranser.

Standard leveranstid
Sverige 3-5 arbetsdagar
Europa 3-5 arbetsdagar
Utanför Europa 5-13 arbetsdagar

Observera att om du köper utanför EU, kommer du att vara ansvarig för importtullar och skatter. Tyvärr har vi ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutsäga vad de kan vara. Vi föreslår att du kontaktar ditt lokala tullkontor för ytterligare information. 

RETURPROCESS

Du har rätt att returnera din produkt, oavsett anledning, inom 14 dagar från mottagande av order. Vänligen bifoga retursedeln med i ditt paket och ange dina skäl för retur, ordernummer samt ditt namn. Returnera den oanvända varan i sitt ursprungliga Scampi-emballage, med alla hangtags och hygienskyddet fortfarande på plats. 

För ordrar inom Sverige medföljer en returetikett, den ska fästas tydligt på utsidan av paketet när du skickar din retur. Vid returer tillkommer en returavgift på 79 SEK som dras av från din ordersumma vid återbetalning. För internationella ordrar medföljer inte någon returetikett utan du som kund är själv ansvarig för returetikett samt leverans till oss, inklusive tillkommande kostnader för detta. Observera att orginalfrakten på 79 kr återbetalas inte vid eventuell retur. 

Vi rekommenderar alltid att du ber om inlämningskvitto när paketet lämnas hos ditt ombud. Det är för att kunna bevisa att returen är inlämnad eftersom du som kund är ansvarig för returen tills dess att den ankommer till vårt lager. 

RETURADRESS:


Scampi AB
C/o Georgsson Mail Logistic
Norrby Tvärgata 7-9
504 37 Borås
Sweden

BYTEN

Gör ett byte genom att returnera varan du har och gör ett separat köp för den nya varan i den färg eller storlek du önskar. Då får då en återbetalning på den gamla ordern samt skapas ett nytt köp för den nya varan. Vi har inte möjlighet att göra ett byte i samband med att du skickar in din order till oss.

Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

ÅTERBETALNINGAR

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Returer som inte uppfyller vår returpolicy kommer inte att återbetalas och skickas tillbaka till kunden eller bytas ut mot en butikskredit som är giltig i 12 månader. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen. Observera att om du har valt Klarna-faktura så kommer denna antingen att justeras eller återbetalas.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden en avgift för paket som ej hämtas ut i tid. Avgiften (förnärvarande 200 SEK) avser kostnad för returfrakt, expeditionsavgift och expeditionskostnad. Liggtiden hos Postnord är 7 dagar. För internationella orders, se lokala bestämmelser hos ditt ombud.

Om det uppstår en tvist som inte kan lösas så kommer Scampi AB att följa ARN: s beslut. (Allmänna reklamationsnämnden).

Vid frågor kan du alltid kontaka oss på vår mail info@scampi.se